El Govern avala el pla urbanístic per al projecte comercial de Torre Salses

L'informe de la direcció general de Comerç accepta la Modificació proposada per la Paeria del Pla Parcial Urbanístic SUR 42, però dubta de la viabilitat econòmica

Redacció
05 d'abril del 2016
Actualitzat a les 10:32h
Indret on s'ha de fer l'espai comercial
Indret on s'ha de fer l'espai comercial | ACN
La regidoria d'Urbanisme de l'Ajuntament de Lleida ha rebut l'informe favorable de la direcció general de Comerç del Departament d'Empresa i Coneixement sobre l'aprovació inicial de la modificació del Pla Parcial Urbanístic Sur42 (Torre Salses) de la ciutat de Lleida.

Aquest pla parcial preveu l'ordenació comercial de la zona, situant-hi nous usos comercials, a la vegada que incorpora nous habitatges de protecció pública. En aquest document es detallaven, per part de l'Ajuntament de Lleida, la descripció de la zona a què fa referència el Pla Parcial, els objectius de la modificació i els criteris d'ordenació.
 
L'informe emès per la direcció general de Comerç explica que la proposta, als efectes del Decret Llei 1/2009, s'adequa als criteris de localització i ordenació de l'ús comercial del seu article 9 i refrenda la Modificació proposada per la Paeria del Pla Parcial Urbanístic SUR 42-Torre Salses -aprovat inicialment-, mitjançant l'informe favorable, emès en data de 22 de març del 2016 i signat per la directora general de Comerç, Montserrat Vilalta.

Tot i l'aval, la direcció general ha posat en dubte la viabilitat econòmica de l'expedient, un punt que des del consistori s'assumeix com a superable a partir del nou vial que es farà.