Una empresa dedicada a l'entreteniment interactiu s'incorpora al CEI de Balaguer

És la sisena firma del viver d'empreses de la capital de la Noguera i n'hi ha tres més que estan en el procés d'estudi de viabilitat

ACN
01 d'abril del 2016
Actualitzat a les 16:39h
L'alcalde de Balaguer, amb el responsable de l'empresa
L'alcalde de Balaguer, amb el responsable de l'empresa | Aj Balaguer
Una empresa dedicada a l'entreteniment interactiu, SITCONS, ha signat aquest divendres el conveni amb l'Ajuntament del Balaguer pel qual s'incorpora al Centre d'Empreses Innovadores (CEI) de la ciutat. És la sisena firma del viver d'empreses de la capital de la Noguera i n'hi ha tres més que estan en el procés d'estudi de viabilitat, segons ha informat el consistori.

En concret el conveni s'ha signat amb SITCONS Associació, l'entitat que supervisarà la producció professional de SITCONS SL, dedicada íntegrament a la venta de serveis de producció i assessorament en els àmbits de l'entreteniment interactiu (videojocs), publicitat (anuncis premsa escrita i televisió) i simulacions (visites interactives, impressions 3D, etc.).

Segons l'Ajuntament de Balaguer, l'objectiu més important de l'associació es "crear professionals a les terres de Lleida capaços de trobar feina a qualsevol part del món, o quedar-se a treballar a la zona on viu, sabent que ha invertit el temps en el desenvolupament de projectes i productes del mercat d'avui dia per a empreses del sector".

SITCONS, igual que la resta d'empreses del CEI, estarà present amb un estand a la pròxima edició de Fira Q de Balaguer el 30 d'abril i l'1 de maig.