El Lleida Esportiu, un polvorí

El tècnic Imanol Idiakez assegura que el diàleg amb la directiva per resoldre el problema del deute és "inexistent" i alerta que la situació comença a ser "insostenible"

Imanol Idiakez, tècnic del Lleida Esportiu
Imanol Idiakez, tècnic del Lleida Esportiu | Arxiu
Redacció
01 d'abril del 2016
Actualitzat a les 16:19h
El Lleida Esportiu és un polvorí. La roda de premsa que ha fet aquest divendres l'entrenador Imanol Idiakez ha evidenciat que els problemes econòmics de l'entitat estan enfrontant el vestidor i la directiva, que ja no mantenen contactes per resoldre la situació. Així ho ha assegurat el tècnic basc, que ha afirmat que el diàleg amb la presidència "és inexistent" i que la situació comença a ser "insostenible".

Les paraules d'Idiakez arriben després que no hi hagi hagut acord per liquidar el deute que el club té contret amb els jugadors. És en aquest sentit que l'entrenador ha demanat ajuda a les entitats i institucions de la ciutat per tal que ajudin a pagar els deutes.

Les declaracions d'Idiakez arriben després que la plantilla hagi tingut diverses enganxades amb la directiva en relació als impagaments. Durant el mes de febrer, alguns jugadors es van negar a firmar un document que proposava la junta per tal de solucionar els problemes de liquiditat de l'entitat. En aquesta tessitura, els capitans van admetre que dins del vestuari hi havia certa desconfiança envers la directiva del club.

L'entitat ha respost a les paraules d'Idiakez amb la convocatòria d'una roda de premsa que farà el president Albert Esteve el proper dimecres a les 10:30 hores.