La Paeria es va gastar més de 31.000 euros en regals i abonaments d'aparcaments el 2015

L'executiu d'Àngel Ros va fer una factura de 3.000 euros en USB del Síndic de Greuges

28 de març del 2016
Actualitzat el 29 de març a les 0:15h
Àngel Ros, alcalde de Lleida
Àngel Ros, alcalde de Lleida | Arxiu
La Paeria es va gastar durant el 2015 un total de 31.600 euros en regals institucionals i abonaments d'aparcaments. Així es concreta en l'expedient de reconeixement de crèdit de l'exercici de l'any passat que es va presentar en comissió informativa i que puja a 1,6 milions.

Entre aquests diners, que apareixen en aquest expedient al no haver tingut ni consignació ni partida pressupostària per pagar-los, hi figuren 5.000 euros en regals institucionals i 26.600 euros en abonaments d'aparcaments a l'avinguda Blondel de la ciutat. 

En aquestes despeses també s'hi troben 3.000 euros per pagar els USB del Síndic de Greuges del consistori que es van repartir. L'existència d'aquestes factures que encara no han estat pagades ha encès els ànims dels partits de l'oposició, que aquest dimarts han convocat una roda de premsa -tots menys C's- per explicar les seves opinions sobre aquest expedient.

En aquests 1,6 milions també s'hi troben totes les factures derivades de la Festa Major de Maig i de la Tardor, un fet que la Crida per Lleida troba "escandalós" ja que considera que l'executiu d'Àngel Ros no pot programar festes sense pressupostar-les ni gastar-se els diners en altres qüestions que deixen el consistori sense marge per abonar les quantitats estipulades per les festivitats.