El Lleida no remata i perd dos punts al Camp d'Esports

Els d'Idiakez empaten a 0 contra el Sabadell i segueixen sense consolidar la plaça de play-off

El Lleida ha empatat contra el Sabadell
El Lleida ha empatat contra el Sabadell | Santi Iglesias
Redacció
25 de març del 2016
Actualitzat a les 12:32h
El Lleida Esportiu ha empatat aquest dijous davant el CE Sabadell al Camp d’Esports en un partit igualat i amb poques ocasions, i on els de la Terra Ferma han encadenat la seva cinquena jornada consecutiva sense perdre.

Tot i gaudir de més profunditat a la segona meitat, els homes d'Imanol Idiakez s’han trobat amb un adversari que ha desactivat els intents dels blaus, voluntariosos en atac però amb la pólvora molla. Tots dos conjunts s’han repartit la possessió al llarg d’una primera part en què només dues arribades dels lleidatans, que han acabat en córner, han trencat el respecte que han mantingut amb els vallesans.

Malgrat anar guanyant metres amb el pas dels minuts, als futbolistes blaus els ha costat trobar espais davant un rival centrat en la tasca defensiva que ha complicat practicar el seu joc a un equip de Ponent que, tot i això, tenia el control del partit i no ha passat cap angúnia al darrere.

A la represa, els de casa han controlat millor el matx i han gaudit d’una oportunitat clara de Diego Suárez, que amb un potent tret des de la frontal ajustat ha obligat el porter visitant a lluir-se. Instants després, Craviotto ha tornat a intervenir en una rematada de Carlos Rodríguez, mentre que el xut de Manu, en el refús, ha marxat desviat. El punt aconseguit permet als lleidatans empatar a punts amb el quart classificat, però amb un partit més.