El Lleida s'ho creu

Els d'Idiakez guanyen al camp del Badalona i es mantenen en la lluita pel play-off | Els gols de Bosch i Rodríguez i les aturades de Crespo han permès els lleidatans endur-se els tres punts

Pau Bosch ha marcat el primer gol del Lleida
Pau Bosch ha marcat el primer gol del Lleida | Manel Expósito
Redacció
20 de març del 2016
Actualitzat el 21 de març a les 11:57h
Un Lleida Esportiu molt seriós ha arrencat aquest diumenge els tres punts del camp del CF Badalona (0-2), on ha aconseguit una important victòria que el manté una nova setmana a tocar dels llocs de play-off.

Els d'Idiakez, amb un parell de dianes en moments clau, a pilota parada i amb una passada llarga, ha superat els escapulats en un matx que ha servit per veure els la solidesa en defensa i l'encert en atac. En un partit on han dominat les jugades aèries, els lleidatans han anat madurant el amb una demostració de força en la lluita pel control de la bola. Tot i això, el Lleida ha estat salvat en diverses ocasions pel porter Crespo, que ha intervingut de manera brillant en una rematada d'Akrong i en un penal que ha xutat Óscar Muñoz.

L'encert sota pals l'han sabut combinar els lleidatans amb la bona punteria en atac. Pau Bosch ha connectat un fort cop de cap a la sortida d'un córner que ha acabat al fons de la porteria local.

El segon gol no es fa esperar

L’equip del Segrià ha sortit encara amb més contundència a la represa, i ha ampliat l’avantatge gràcies a Carlos Rodríguez, que s’ha estrenat com a golejador guanyant l’esquena als centrals per col·locar la pilota al fons de la xarxa, amb un xut col·locat. Fins al final, els de Ponent han aconseguit mantenir la renda, per acabar obtenint un valuós triomf que els permet seguir amb les opcions intactes de jugar el play-off a final de temporada.