CiU posa pressa per rehabilitar les Basses, i el PSC respon: «Només volen paralitzar els grans projectes»

El regidor Paco Cerdà diu que ja és hora que s'actuï en l'arranjament de la zona | La tinent d'alcalde, Montse Mínguez, lamenta que els convergents s'hagin despenjat d'aquest pla que pactat amb l'anterior grup municipal

Redacció
20 de març del 2016
Actualitzat a les 11:10h
L'exterior de les Basses d'Alpicat
L'exterior de les Basses d'Alpicat | ACN
El Grup Municipal de CiU posa presses a l'equip de govern de l'Ajuntament de Lleida a fer una actuació urgent al Parc les Basses per frenar els seu progressiu deteriorament. En aquest sentit, demana executar amb celeritat la partida pressupostària destinada al manteniment d'aquest espai emblemàtic de la ciutat. També vol que es recuperi la zona de càmping al més aviat possible, tal i com s'ha compromès públicament el paer en cap.
 
El portaveu del Grup de CiU, Paco Cerdà, subratlla que, després que el Grup de CiU mogués fitxa el passat octubre plantejant endegar un projecte per fases per desencallar la recuperació del recinte per reobrir-lo als ciutadans, "és hora que ara l'equip de govern actuï condicionant i adequant l'espai per frenar la seva degradació".
 
"Ha arribat el moment de fer realitat els compromisos assumits per l'equip de govern l'octubre passat –ha concretat-, tenint en compte que tots estem d'acord en què cal acabar amb l'actual estat de deixadesa del recinte, malgrat les puntuals accions que s'hi han dut a terme" diu Cerdà. Les seves paraules arriben després que aquesta setmana l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, hagi anunciat que en breu s'iniciarà la licitació per un càmping i un restaurant a la zona.

Mínguez diu que CiU busca paralitzar els grans projectes

Les paraules de Cerdà han estat rebatudes per la tinent d'alcalde Montse Mínguez, que ha carregat contra CiU pel fet de despenjar-se del projecte que havien pactat amb l'anterior grup municipal. La regidora socialista ha criticat l'actitud de CiU, que ha considerat que només busca "paralitzar els grans projectes de la ciutat".