La reforma de les Basses, en marxa

Àngel Ros anuncia que la Paeria presentarà les pròximes setmanes el projecte per licitar el càmping i restaurant en aquesta zona

ACN
18 de març del 2016
Actualitzat a les 12:56h
L'exterior de les Basses d'Alpicat
L'exterior de les Basses d'Alpicat | ACN
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha anunciat aquest dijous que la Paeria presentarà entre finals de març i principis d'abril el projecte de la primera fase de la remodelació del parc de les Basses, que es licitarà a continuació, i que inclou el càmping i el restaurant.

Tal com va avançar fa mesos NacióLleida, Ros ha explicat que l'Ajuntament de Lleida donarà a conèixer durant el primer trimestre d'aquest any el Pla parcial de la primera fase del projecte del parc de les Basses, que inclourà el càmping i el restaurant, i així poder licitar a continuació aquests equipaments. Altrament, ha recordat que la Paeria també ha consignat un pressupost per adequar amb recursos municipals l'espai públic del parc.

L'alcalde de Lleida ha recordat que l'equip de govern va haver de renunciar en l'actual mandat per manca de consens polític a la Paeria i dels recursos necessaris a la licitació de forma conjunta del projecte de remodelació de les Basses, que incorporava el parc temàtic dedicat als Barrufets. Ros ha recordat que el projecte s'anirà desenvolupant per fases així que es disposi dels recursos necessaris, sense tancar la porta a la possibilitat d'ubicar-hi algun dia el parc dels Barrufets.