Argal es queda amb el 51% de Just Gourmet Group

Confien que les sinergies permetran al fabricant de les marques 'Just Married' i 'La Cuna' augmentar la seva competitivitat al sector i el creixement al mercat

ACN
17 de març del 2016
Actualitzat a les 10:35h
Un taller d'Argal ubicat a Miralcamp
Un taller d'Argal ubicat a Miralcamp | Argal
El Grup Alimentari Argal, amb seu a Catalunya a Miralcamp (Pla d'Urgell) ha adquirit el 51% de l'empresa especialitzada en l'elaboració i comercialització de productes de gastronomia d'alta qualitat, Just Gourmet Grup, de Palamòs. Amb l'operació Just Gourmet mantindrà la seva autonomia i les marques amb la possibilitat de creixen al seu sector i també a nivell nacional i internacional.

Així mateix, comptarà amb més recursos per a la comercialització i distribució dels seus productes. La companyia, nascuda el 2004, elabora productes de gran qualitat, fets amb els millors ingredients, sense conservants ni additius i dirigits als amants de la cuina natural.

Just Gourmet Group elabora de forma artesanal productes de la marca 'Just Married', com arrossos, fideuàs, caldos i altres receptes de cuina, de la mateixa manera que els productes de la marca 'La Cuna' com patés, dolços i salats per untar, o altres propostes que van sorgir de la unió amb una empresa original de Maplica de Tajo (Toledo).

El Grup Alimentari Argal, originari de Pamplona, va adquirir ja a finals de 2014 la majoria del capital d'Embotits Monells, amb l'objectiu de millorar la seva competitivitat al sector com la tercera companyia a l'Estat al sector d'elaborats càrnics.