Demanen dotze anys de presó per violar reiteradament la seva dona a Lleida durant quatre anys

L'agafava pels canells, l'arrossegava en contra de la seva voluntat fins a l'habitació i va utilitzar un morter de cuina per penetrar-la analment

ACN
17 de març del 2016
Actualitzat a les 0:38h
Els jutjats de Lleida
Els jutjats de Lleida | Arxiu
La fiscalia demana dotze anys de presó a un veí de Lleida de nacionalitat espanyola acusat de violar de manera continuada i per la força la seva dona.

Segons el ministeri fiscal, l'home hauria obligat la seva parella, de nacionalitat brasilera, en reiterades ocasions entre el 2009 i el 2013 a mantenir relacions sexuals no consentides tant vaginalment com anal, fins i tot quan la dona estava embarassada. Segons la fiscalia, l'home l'agafava pels canells i li obria les cames a la força i en alguna ocasió la va arrossegar per terra en contra de la seva voluntat fins a l'habitació.

Una vegada fins i tot va utilitzar un morter de cuina per penetrar-la analment mentre li deia que com era brasilera era una "puta" i "les putes tenen l'obligació de practicar sexe anal". El judici tindrà lloc el 13 d'abril a l'Audiència de Lleida.

El ministeri fiscal demana dotze anys de presó per un delicte continuat d'agressió sexual amb l'agreujant de parentesc i, un cop complerta la pena de presó que li sigui imposada, set anys de llibertat vigilada i que durant set anys no es pugui acostar a menys de 300 metres ni comunicar-se amb la víctima. Sol·licita també una indemnització de 20.000 euros pels danys patits.