Deu empreses ofereixen contractes a la Fira del Treball de Lleida

Les companyies es fixen en titulats amb perfils tecnològics, enginyeria mecànica i recursos humans.

Redacció
16 de març del 2016
Actualitzat a les 17:15h
Imatge de la Fira de Treball de Lleida
Imatge de la Fira de Treball de Lleida | UdL
Una desena d'empreses de la seixantena que participen aquest dimecres en la 3a edició de la Fira UdL Treball ofereixen contractes a graduats de la Universitat de Lleida. Es tracta d'Activa Mútua, GFT Consulting, Grup Alimentari Guissona, Mister English, OPP Group, Optima, Ros Roca, Serveto, Vall Companys i Quonext, interessades majoritàriament en titulats amb perfils tecnològics, enginyeria mecànica i recursos humans.

La resta de firmes participants també recullen currículums per incorporar-los a les seves respectives borses de treball, mentre l'Agència Catalana de Turisme ofereix la possibilitat de sol·licitar beques per treballar a l'estranger, segons informa la UdL.

L'edició d'enguany de la Fira UdL Treball aplega 66 empreses -26 més que en la passada edició-, majoritàriament del sector agroalimentari (16), les noves tecnologies (9) i l'enginyeria (7), tot i que també hi són presents consultores, asseguradores, mútues, bufets d'advocats, cadenes comercials, acadèmies d'idiomes, empreses de l'àmbit de la construcció, la seguretat, el transport, editorials, agències de viatges, entre altres.

La major part són firmes vinculades al territori lleidatà, tot i que també n'hi ha de fora. Al llistat d'expositors, 47 en total, cal afegir una desena de col·legis professionals, i els estands del Ministeri de Defensa, PIMEC o el Servei d'Ocupació de Catalunya, a més dels propis de la UdL (Alumni, Consell de l'Estudiantat i Càtedra d'emprenedoria).