Demanen una multa de 180 euros a la mare que va agredir un àrbitre en un partit d'infantils

L'advocat del col·legiat vol que es dobli aquesta xifra i reclama que aquestes actuacions no quedin impunes en el futbol amateur

Redacció
16 de març del 2016
Actualitzat a les 10:55h
Un àrbitre de futbol
Un àrbitre de futbol | Joan Alfons López
El fiscal ha demanat una multa de 180 euros euros (6 diaris durant un mes) per a la mare d'un jugador de l'AEM que va ser denunciada per haver agredit un àrbitre el passat 8 de març. La sanció que se li vol imposar s'argumenta en base a un delicte lleu de maltractament d'obra, tot i que el mateix fiscal reconeix que s'han magnificat els fets.

L'advocat del col·legiat, per la seva banda, considera que els fets són més greus per imposar 180 euros de multa, de manera que demana doblar aquesta quantitat atenent que fets com aquests no poden quedar impunes en el món del futbol amateur. En la mateixa línia, el lletrat demana l'absolució per al seu defensat, denunciat per la mare per una presumpta empenta que la va fer caure al terra.

Durant la vista, la dona ha negat que agredís l'àrbitre i que la seva actitud només va ser la de demanar-li explicacions per l'expulsió del seu fill.