Es guanyen el sou

Els jugadors del Lleida Esportiu s'aïllen dels problemes de tresoreria del club i guanyen el Barça B en un partit treballat | Pau Bosch i Marc Martínez han fet els gols que mantenen els lleidatans en plena lluita pel play-off

El Lleida ha guanyat aquest diumenge el Barça B
El Lleida ha guanyat aquest diumenge el Barça B | Lleida Esportiu
Redacció
13 de març del 2016
Actualitzat a les 19:24h
El Lleida Esportiu continua enganxat a la lluita pel play-off després de guanyar 2 a 0 al Camp d'Esports contra el Barça B. Els lleidatans s'han oblidat dels problemes i les tensions econòmiques del club, i han demostrat el compromís que té la plantilla per assolir l'objectiu a final de temporada; jugar la promoció d'ascens.

Els d'Idiakez han plantejat un partit seriós i han sabut tapar molt bé un rival en ratxa que arribava a la capital del Segrià com un dels nous aspirants al play-off. El Lleida ha hagut de picar pedra durant una primera part, i encara que no han pogut generar jugades de gol, l'equip sí que s'ha mostrat sòlid i atent a les contres dels blaugrana, avui de groc. Al marge d'un xut de Tarín que ha aturat Crespo, la resta han estat xuts desviats i des de fora de l'àrea.

A la represa, el Lleida ha sabut controlar un Barça B que no ha molestat en excés la defensa local, i menys després del gol de Pau Bosch, que ha arribat després d'una jugada embolicada dins de l'àrea. Amb l'1 a 0, els d'Idiakez han tingut uns minuts propicis per rematar el partit, però no ha sabut aprofitar les ocasions, i això ho han aprofitat els barcelonins per posar setge a la porteria de Crespo.

Els de Sergi López han intentat controlar el pes del partit controlant la pilota i les referències en atac de Chamorro, que avui tornava al Camp d'Esports i que ha estat xiulat per l'afició lleidatana. Amb el pas dels minuts, el Barça ha anat augmentat la pressió i hagués pogut empatar el matx si no hagués estat per Crespo, que ha salvat una pilota que ja entrava després d'un cop de cap de Romera.

En els darrers minuts, el Lleida ha sabut gestionar el tempo del partit i ha sabut avortar bé els intents atacants del Barça. Els d'Idiakez han volgut jugar la pilota en camp contrari amb l'objectiu d'anar esgotant els minuts, guanyar els tres punts i trencar amb la dinàmica de nou partits sense perdre que tenia el Barça B.

Abans d'acabar, un penal sobre Carlos Rodríguez al minut 93 l'ha convertit brillantment Marc Martínez per fermar la victòria. El Lleida es queda a un punt del play-off i posa distàncies amb els seus perseguidors a nou jornades pel final de la lliga.