Detenen un veí de Bellvís acusat de guardar a casa cinc armes sense llicència

Totes eren de fogueig però algunes les havia manipulades per disparar munició real amb plom

ACN
10 de març del 2016
Actualitzat a les 12:47h
Les armes decomissades
Les armes decomissades | Mossos d'Esquadra
Un veí de Bellvís (Pla d'Urgell) de 56 anys va ser detingut dimarts a Mollerussa acusat de guardar a casa seva cinc armes i diversos cartutxos i carregadors sense tenir-ne llicencia ni que cap de les peces constés al seu nom.

Els agents van trobar al domicili -una masia aïllada de Bellvís- una escopeta, dos revòlvers i dues pistoles. Totes eren armes detonadores o de fogueig, però algunes havien estat manipulades per poder disparar munició real amb plom.

La detenció és resultat d'una investigació que va començar al gener, quan els Mossos van tenir coneixement que un home podria tenir vàries armes il·legals al seu domicili a Bellvís. Aquest dimarts es va fer el registre a la masia després de comprovar que la persona sospitosa no tenia cap arma al seu nom ni cap llicència en vigor per tenir armes.

Al detingut, de nacionalitat espanyola, se l'acusa d'un delicte de tinença il·lícita d'armes. Va quedar en llibertat després de declarar davant dels Mossos d'Esquadra amb la obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.