Intenta robar material agrícola amb un tractor i el detenen al quedar-se atrapat en una rampa

Els Mossos d'Esquadra van enxampar el jove quan estava robant en una finca agrícola de l'Albi

ACN
07 de març del 2016
Actualitzat a les 17:36h
Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous 3 de març un noi de 21 anys quan intentava endur-se material presumptament robat d'una finca agrícola de l'Albi (Garrigues). Els fets van passar cap al migdia, quan un veí del municipi va avisar que hi havia un vehicle amb un remolc atrapat a la sortida de la rampa d'accés a la finca agrícola.

Quan els agents van arribar, van trobar un tractor estirant el remolc per poder alliberar-lo i en identificar el conductor van constatar que no tenia res a veure amb l'explotació.

També van comprovar que la tanca estava forçada així com també ho estava l'entrada de dues casetes de la finca. Al remolc hi havia estris com ara bateries de la instal·lació solar, una motobomba, grups electrògens, una desbrossadora i eines característiques d'una explotació agrícola; valorat tot en més de 9.000 euros A més, van trobar apilat al camí més material que no havia cabut al remolc.

El jove és de nacionalitat espanyola i veí de les Borges Blanques tot i que té una finca llogada a l'Albi. No té antecedents i va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial acusat d'un robatori amb força.