Continua l'embolic amb els sous dels jugadors del Lleida Esportiu

Els futbolistes denuncien que no han cobrat tots els honoraris de febrer i que no tots els membres de la plantilla ho han fet

Redacció
07 de març del 2016
Actualitzat a les 10:18h
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu | Lleida Esportiu
Nou capítol en el problema dels sous dels jugadors del Lleida Esportiu. Després que el president del club anunciés la setmana passada que es pagarien divendres els honoraris del mes de febrer, els futbolistes s'han queixat aquest diumenge després del partit contra el Reus que no han percebut tots els diners acordats.

Dos dels pesos pesants de la plantilla, Molo i Pau Bosch, han assegurat que no tots els membres de la plantilla han cobrat i que, els que ho han fet, no han cobrat la totalitat del sou. Els jugadors han anunciat que demanaran explicacions a la directiva aquest dilluns. "És una situació que no beneficia ningú i que s'ha de resoldre com més aviat millor" ha explicat Molo.

Sobre aquesta qüestió també s'ha referit veladament el tècnic de l'equip, Imanol Idiakez, que  ha assegurat que hi ha altres coses que li preocupen més ara mateix que la manca de gol que demostra l'equip.