Els jubilats que van destrossar per error una finca de l'Urgell pagaran els desperfectes

Els responsables dels danys a un centenar de ceps es reuneixen amb els propietaris dels terrenys i arriben a un acord | L'alcalde de Sant Martí de Maldà assegura que la reunió mantinguda aquest dissabte ha estat molt cordial

L'entrada a Sant Martí de Maldà
L'entrada a Sant Martí de Maldà
05 de març del 2016
Actualitzat a les 18:42h
Els jubilats que el passat diumenge van destrossar per error una finca del municipi de Sant Martí de Maldà quan es van perdre buscant un restaurant abonaran els danys causats. Així ho ha destacat a NacióLleida l'alcalde del municipi, Jaume Pallàs, que ha explicat aquest dissabte s'han reunit els propietaris de les finques amb quatre dels responsables dels desperfectes, que pugen a 8.000 euros.

En aquest sentit, el primer edil ha indicat que els jubilats han demanat perdó i han mostrat la seva voluntat d'abonar una quantitat econòmica que serveixi per arreglar els danys causats al centenar de ceps que van ser trepitjats pels totterrenys que conduïen mentre buscaven el camí fins a la localitat d'El Vilet, a la comarca de l'Urgell.

Sobre aquesta qüestió, Pallàs ha indicat que la reunió ha estat molt cordial alhora que ha destacat que els mateixos responsables de la destrossa van deixar un telèfon de contacte al restaurant el mateix diumenge després de ser conscients del mal que havien causat a la finca.

"Tant de bo tothom fes el mateix" ha declarat Pallàs, que ha desmentit la informació apareguda en un diari lleidatà on s'atribuïa als propietaris d'aquests vehicles els desperfectes que també es van veure al camp de futbol de la localitat. "Ells no hi van tenir res a veure" ha reblat l'alcalde.