La UdL acollirà més de 160 famílies en la 12a Jornada de campus oberts

La primera sessió serà aquest dissabte i per primera vegada se n'organitzarà una segona el 7 de maig

ACN
04 de març del 2016
Actualitzat a la 13:40h
Imatge d'un grup de participants a la Jornada de campus oberts
Imatge d'un grup de participants a la Jornada de campus oberts | UdL
La UdL acollirà la visita de 488 persones de 164 famílies en la primera sessió de la 12a Jornada de campus oberts que es farà aquest dissabte. Per primer cop, el Servei d'Informació i Atenció Universitària (SIAU) ha programat dues sessions per a pares i mares de futurs alumnes. La segona serà el pròxim 7 de maig, més a prop del període de preinscripció. L'any 2015 van prendre part en la iniciativa 531 persones de 184 nuclis familiars.
 
Segons ha informat la UdL en un comunicat, la majoria dels participants en aquesta primera edició del curs (308) provenen de les comarques de Ponent i la resta (180), de les altres demarcacions de Catalunya, l'Aragó, el País Basc, Canàries i Andorra. Alguns aprofiten la jornada per conèixer diferents centres de la UdL.

El que rebrà més visites és la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social (137), seguida per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (120) i l'Escola Politècnica Superior (97).

Aquesta jornada s'adreça a les famílies d'estudiants de batxillerat i cicles formatius de grau superior que estiguin interessats a cursar estudis universitaris a la UdL. Organitzades pel Vicerectorat d'Estudiants, el SIAU i els propis centres, tenen com a objectiu donar a conèixer la UdL i proporcionar un primer contacte amb l'entorn universitari als pares i mares de futurs alumnes.

Durant l'activitat es visiten les diferents instal·lacions del campus i s'informa sobre els diferents estudis que s'imparteixen en cada centre, així com sobre els serveis i les prestacions que ofereix la Universitat de Lleida.