Les cinc propostes culturals del cap de setmana a Ponent

El Mag Lari i el concert Ovidi 3, entre els principals actes per aquest cap de setmana a la demarcació

Redacció
04 de març del 2016
Actualitzat a les 16:58h
Ovidi 3
Ovidi 3
Dissabte 5

Lleida: "Ozom" del Mag Lari

Espectacle d'il·lusionisme "Ozom", la nova gran producció del Mag Lari després de l’èxit aconseguit amb "Splenda", un espectacle per a tothom i no només per a públic familiar. 

Lloc: Teatre de la Llotja Preu: 37 euros General / 29 euros grup / 10,75 euros Butaca Jove Hora: 21.00h

Lleida: Niño de Elche

Concert de flamenc, electrònica, drone i rock experimental a càrrec del cantaor-performer Francisco Contreras (Niño de Elche), sens dubte l'artista de l'any, presentant el seu darrer disc 'Voces del Extremo'. 

Lloc: Cafè del Teatre Preu: 15 euros / Anticipada: 12 euros Hora: 22:30h

Tàrrega: Fimet 25300

En el marc del TàrregaSona 2016, primera edició del FIMET, Festival Internacional de Música Electrònica de Tàrrega, per promocionar la música electrònica de qualitat entre el gran públic.  

La programació d’aquest festival atansarà a la capital de l’Urgell els ritmes dels Djs més representatius de les darreres tendències de la música electrònica d’arreu d’Europa. També es comptarà amb els Djs més propers de l’escena del país i algun representant de l’escena local.

Lloc: Espai MerCAT Preu: 6 euros anticipada / 10 euros taquilla / 5 euros Carnet Amic / Entrada gratuïta de 23:00h a 24:00h Hora: 23:00h

Diumenge 6

Balaguer: Musical familiar "La Bella dorment"

Musical familiar "La Bella dorment", a càrrec de la companyia Dream Teatre, amb Enric Boixadera, Gemma Egea, Julià Farràs, Xavi Lucas i Ariadna Suñé. 

Lloc: Teatre Municipal. Preu: 25 euros platea / 22 euros amfiteatre Hora: 18.00h


Lleida: Ovidi 3

Amb motiu del 20è aniversari de la mort del cantautor Ovidi Montllor, espectacle 'Ovidi 3', a càrrec de David Fernàndez, el músic Borja Penalba i el poeta David Caño. Un homenatge musicat carregat d’ironia i crítica social que repassa els temes més coneguts de l’alcoià. 

Lloc: Cafè del Teatre Preu: 7 euros Hora: 20:30h