Un grup de jubilats de Barcelona destrossen una finca de vinya per error buscant un restaurant

Els responsables han indicat que es van perdre per Sant Martí de Maldà, i que demanaran perdó als propietaris de les finques, que havien presentat una denúncia als Mossos d'Esquadra | Els danys s'eleven a 8.000 euros | Les dues parts es trobaran aquest dissabte

Imatge de Sant Martí de Maldà
Imatge de Sant Martí de Maldà
Redacció
03 de març del 2016
Actualitzat a les 19:01h
Un grup de jubilats de Barcelona han demanat perdó aquest dijous després de destrossar una finca de vinya de Sant Martí de Maldà, a la comarca de l'Urgell. 

Tal com recull Catalunya Ràdio, els responsables d'aquestes destrosses asseguren que es van equivocar de camí amb els seus vehicles totterrenys mentre buscaven un restaurant, i que es van quedar atrapats al fang que hi havia al terreny després de la pluja i la nevada del dia anterior. Segons l'emissora, els jubilats han explicat que tornaran al municipi urgellenc per demanar disculpes per les destrosses, que pugen a 8.000 euros.

Els propietaris de les finques havien presentat una denúncia

Els propietaris de les finques havien presentat una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra després que el diumenge es trobessin amb un centenar de ceps de vinya destrossats així com també part d'una finca de cereal.

Els jubilats es trobaran dissabte amb els propietaris de les finques

L'alcalde de la localitat, Jaume Pallàs, ha assegurat a NacióLleida que els responsables de les destrosses han confirmat que es trobaran amb els propietaris de les finques afectades el proper dissabte al consistori. El primer edil ha indicat que els jubilats s'han mostrat disposats a ajudar en tot el que calgui i a estudiar fins i tot alguna compensació econòmica si així ho acorden les dues parts.

Pallàs ha tret ferro a la situació assegurant que els conductors dels vehicles es van perdre mentre buscaven el restaurant "Buidasacs" de la localitat del Vilet i que en cap cas hi ha hagut voluntat de fer cap destrossa.