Crisi de confiança dels jugadors del Lleida Esportiu amb la directiva

El capità Molo assegura que hi ha molts jugadors que no se'n refien de la direcció del club, i que cal generar un nou clima d'entesa | La plantilla no prendrà cap acció conta la junta després de l'anunci de pagament de la nòmina de febrer

Jugadors del Lleida celebrant un gol
Jugadors del Lleida celebrant un gol | Lleida Esportiu
Redacció
02 de març del 2016
Actualitzat a les 18:14h
Els jugadors del Lleida Esportiu no se'n fien del tot de la directiva del club. Després que l'entitat admetés problemes de tresoreria que deixava dos mesos penjats sense cobrar, diversos futbolistes de la plantilla han perdut la confiança amb l'staff directiu, motiu pel qual es neguen a firmar el document de reestructuració de deute.

Tot i que el president Albert Esteve va assegurar ahir en roda de premsa que aquest divendres es farà efectiu el pagament de les nòmines del mes de febrer, el cert és que els jugadors no veuen clara la situació. Un dels capitans, el defensa Molo, ho ha reconegut aquest dimecres en declaracions a Catalunya Ràdio, quan ha dit que cal que la plantilla recuperi la confiança amb la directiva.

En aquest sentit, el futbolista apunta que hi ha jugadors que han arribat aquest any que no confien amb la directiva. "Els que portem més temps al club tenim bona relació, però la confiança està tocada per molts jugadors" ha dit.

Per la seva banda, l'altre capità, Raül Fuster, ha indicat que la plantilla no prendrà mesures contra la presidència del Lleida Esportiu ja que ha adquirit un compromís de pagament. Sobre el document, Fuster ha apuntat que hi ha jugadors que no tenen la voluntat de signar-lo, si bé s'ha mostrat segur que trobar un punt en comú.