Lleida augmentarà un 20% el volum de mercaderies en els propers deu anys

És una de les conclusions de l'estudi del potencial logístic de la demarcació, que presentarà dijous la Diputació de Lleida

ACN
02 de març del 2016
Actualitzat a la 1:21h
Un camió circulant per l'N-240 a Juneda
Un camió circulant per l'N-240 a Juneda | Salvador Miret
La demarcació de Lleida va gestionar 31 milions de tones de mercaderies a través de 3,8 milions d'operacions de transport durant el 2013, mentre que la previsió per a l'any 2025 mostra un important augment d'aquest volum en un 20%.

És una de les principals conclusions de l'estudi del potencial logístic de les comarques de Lleida, que aquest dijous 3 de març la Diputació de Lleida presentarà a les administracions i sectors implicats per analitzar les potencialitats del territori en l'àmbit logístic i dibuixar un full de ruta que permeti assolir aquest propòsit de creixement econòmic i industrial, aprofitant la potència del sector agroalimentari, el posicionament geostratègic i les comunicacions del territori.

Aquest estudi compta amb el suport de l'associació multisectorial Ferrmed, principal grup de pressió liderat des de Catalunya per impulsar el corredor mediterrani de mercaderies. La jornada es durà a terme dijous des de les 11 hores a la sala d'actes de la diputació lleidatana i comptarà, entre altres, amb la presència del president de Ferrmed, Joan Amorós.