Albert Esteve esclata: «El Lleida Esportiu no pot seguir així»

El president del club critica que l'entorn de l'entitat estigui pitjor que anys enrere i lamenta els nombrosos problemes que deixen "sense marge de maniobra" la directiva | Assegura que aquest divendres es pagarà als futbolistes la nòmina de febrer, però que segueixen quedant dos mesos penjats

À.Ll
01 de març del 2016
Actualitzat a les 12:50h
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu | Arxiu
El Lleida Esportiu no pot seguir així. Aquest és el resum del que ha dit el president del club Albert Esteve aquest dimarts en una roda de premsa on ha quedat palès que l'entitat té al damunt de la taula un reguitzell de problemes per resoldre.

Tot i que ha posat en valor l'evolució que ha fet el club des del 2011 - quan va desaparèixer la Unió Esportiva Lleida -, Esteve ha apuntat a la necessitat de tocar de peus a terra i "dimensionar" el club al seu entorn per saber el full de ruta que cal seguir en els propers anys. En aquest sentit, Esteve s'ha queixat del poc suport que l'entitat té per part de l'entorn, un problema que, ha dit, ha empitjorat en els darrers anys i que "és històric". Sobre aquesta qüestió, el president ha lamentat que l'equip "vagi d'okupa" per Lleida fent servir espais que no són seus, una situació que creu que s'ha d'acabar.

Una directiva "sense marge de maniobra"

Durant la roda de premsa, Esteve ha fet també un repàs a alguns dels problemes que pateix l'entitat ara mateix, com ara el de les cadires de l'estadi, el de la gespa i el reg o el de l'enllumenat. En aquesta tessitura, el president ha alertat dels problemes que pot patir el Lleida si això no es resol, i ha posat com a exemple el mal estat de la gespa, "que quan es rega deixa els lavabos sense aigua".

Per Esteve, aquesta situació problemàtica deixa la junta directiva en una situació de poc marge de gestió, ja que "no podem comercialitzar una llotja a l'estadi perquè les cadires estan cagades pels coloms".

El club pagarà divendres les nòmines de febrer, però queden penjats dos mesos

El president del Lleida Esportiu ha abordat també els problemes de tresoreria i els impagaments als jugadors, que acumulen dos mesos sense cobrar. Esteve ha indicat en aquest sentit que aquest divendres el club farà efectiu el pagament de febrer, si bé ha indicat que continuen quedant pendents dos mesos per pagar.

En relació a la problemàtica de liquiditat, Esteve ha explicat que es va reunir amb tots els jugadors un per un per abordar la situació, però ha lamentat que els jugadors encara no hagin signat el document que avali el club per fer les transferències quan tingui ocasió.

Esteve ha interpretat aquest fet com una qüestió de confiança, però ha insistit en el fet que el club pagarà "perquè els diners són els jugadors". En aquest cas, el president ha concretat dos casos especials; els de Manu Onwu i Raül Fuster, futbolistes a qui se'ls deu més diners que a la resta.