Lleida es posa la gorra contra el càncer infantil

L'acte solidari ha estat organitzat per l'entitat Afanoc a la Seu Vella i ha comptat amb el Conseller de Sanitat Toni Comín

Redacció
28 de febrer del 2016
Actualitzat a les 19:11h
Polítics lleidatans s'han posat la gorra
Polítics lleidatans s'han posat la gorra | Estela Busoms
Lleida ha celebrat aquest diumenge el dia contra el càncer infantil. La festa solidària amb els infants oncològics ha començat a les deu del matí i s'ha allargat fins a les dues. S'han instal·lat dos escenaris i a tot el recinte s'han portat a terme una vintena de tallers amb l'esport com a protagonista. Hi ha hagut actuacions de gimnàstica, dansa o zumba així com també espectacles de màgia, de clown o contacontes.

Per poder accedir a la festa, els participants han comprat la gorra solidària, amb un preu de set euros, que aquest any ha dissenyat la creadora de 'Les tres bessones' Roser Capdevila. La recaptació es destina principalment a cobrir els serveis gratuïts que ofereix Afanoc i a la Casa dels Xuklis, un habitatge pròxim a l'hospital de la Vall d'Hebron on es poden allotjar les famílies que s'han de desplaçar a Barcelona per seguir tractaments mèdics.

L'entrada també ha donat dret a participar en el sorteig d'un regal del motociclista de Cervera Àlex Màrquez, que també ha estat present a la festa.