Superioritat sense premi

El Lleida Esportiu fa mèrits per guanyar al camp del Llosetí però la manca d'encert de cara a gol el condemna a un nou empat lluny del Camp d'Esports

Redacció
28 de febrer del 2016
Actualitzat a les 17:49h
El Lleida Esportiu ha jugat a Lloseta
El Lleida Esportiu ha jugat a Lloseta | Lleida Esportiu
La duresa de la Segona B es veu en tots els camps, però en especial en aquells dels equips modestos que juguen en terrenys de joc petits que compliquen la vida a qualsevol. Un d'aquests és Es Puig de Lloseta, el camp on El Lleida Esportiu ha empatat a 0 aquest diumenge a Lloseta en un partit travat gens favorable a la filigrana.

Els d'Idiakez no han pogut dominar la pilota durant la primera part, i s'han dedicat a tirar boles llargues en busca dels davanters, ben coberts pels defenses locals. Gran part dels primers 45 minuts ha estat una batalla al mig del camp amb més imprecisions que encerts i sense que cap dels dos conjunts es fes l'amor i senyor. Sense problemes en defensa, el Lleida ha intentat trobar la referència dels davanters perquè despengessin alguna pilota i obrissin el marcador, però no ha estat així.

Crespo salva el gol del Llosetí amb una excel·lent aturada

Només dos errors defensius del Llosetí han possibilitat les millors ocasions dels lleidatans, que han arribat al 34 i al 36. Vega i Colinas han aprofitat dues badades defensives per xutar a porta, però el marcador no s'ha mogut. Tampoc ho ha fet tres minuts més tard quan Héctor ha fet una aventura en solitari per la banda dreta i ha xutat al pal curt que ha obligat a intervenir de manera excel·lent el porter Crespo. Aquesta ha estat la millor ocasió del partits per part dels mallorquins. En els darrers minuts, el Lleida ha crescut en el seu joc i ha posat un punt de pausa en una part on els dos equips no han sabut molt bé què fer quan tenien la pilota als peus.  

Superioritat lleidatana a l'inici de la segona part

El guió del partit ha canviat a la segona, en especial en els primers minuts. Els homes d'Idiakez han anat a resoldre el partit, i ho haguessin pogut aconseguir, perquè d'ocasions n'han tingut de sobres en els primers minuts de la represa. Una pilota centrada d'Óscar Rubio al minut 49 s'ha passejat per l'àrea petita sense trobar rematador en una jugada que ha acabat amb un xut desviat d'Urko.

El Lleida ha anat imposant la seva superioritat, i Colinas ho ha tornat a fer evident quatre minuts després amb un sensacional control i xut posterior que s'ha estavellat al travesser. El gol semblava inevitable, però els minuts han anat passant sense que els lleidatans aconseguissin mantenir el nivell dels primers minuts de la segona.

El Llosetí ha sabut resistir

El matx s'ha tornat a igualar, i encara que el Llosetí no ha inquietat en excés la porteria de Crespo, el partit no estava on volia el Lleida. Els locals s'han cregut que podien endur-se els tres punts i s'han tornat més perillosos a mesura que s'anava acostant el minut 90. Els mallorquins han convertir el partit en un teva-meva que els afavoria molt més que als lleidatans, que amb el partit trencat s'han perdut en atac i que han acabat firmant un empat que haguessin pogut perdre si Rigo arriba a fer diana en una falta que ha fregat el pal.