Els mossos enxampen dos lladres quan estaven robant en un pis de Lleida

Un dels lladres ha resultat ferit amb diverses fractures quan ha intentat saltar pel balcó al veure's sorprès per la policia

Redacció
26 de febrer del 2016
Actualitzat a les 20:19h
Els Mossos d'Esquadra han enxampat dos lladres 'in fraganti' quan estaven robant a l'interior d'un pis situat al carrer Tallada de Lleida. Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de quatre de la matinada d'aquest divendres i després de rebre l'avís els agents han desplaçat diverses dotacions al lloc dels fets i han comprovat que la porta del pis estava forçada.

Quan han entrat a dins han trobat els dos homes robant. Ha estat llavors quan un ha intentat fugir saltant pel balcó i ha caigut al celobert de l'edifici. Tot i la seva intenció no ha aconseguit fugir i s'ha fet diverses fractures. Mentrestant, els agents han detingut l'altre lladre, un veí de Lleida, de nacionalitat espanyola, de 30 anys.

Els mossos han activat els serveis d'emergència per tal d'atendre al lladre ferit, que ha estat traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova. El detingut passarà durant les properes hores a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.