Els jugadors del Lleida Esportiu, dos mesos sense cobrar

Des del club s'admet els problemes econòmics però s'assegura que els futbolistes ho hauran cobrat tot a final de temporada

Jugadors del Lleida celebrant un gol
Jugadors del Lleida celebrant un gol | Lleida Esportiu
Redacció
25 de febrer del 2016
Actualitzat a les 11:56h
El Lleida Esportiu no passa per la seva millor època econòmica. Tot i que esportivament les coses funcionin - l'equip està en zona de playoff - el cert és que la tresoreria del club té problemes per pagar els sous dels futbolistes, que porten dos mesos sense cobrar. Segons una exclusiva de La Manyana, els futbolistes, que no han denunciat la situació públicament, porten des de desembre sense veure un euro, si bé des de l'entitat s'assegura que a final de temporada tots els jugadors hauran cobrat els honoraris signats.

D'aquesta manera, la directiva de l'entitat ha posat una pàtina de calma en aquesta situació, i ha assegurat al rotatiu que sempre que hi ha hagut problemes d'aquestes característiques s'han reunit amb els jugadors per explicar la situació i les possibles solucions. Des del club s'apunta que aquesta problemàtica pot quedar solucionada amb l'abonament ara, i no a final de temporada, dels drets federatius i per la participació de la Copa del Rei, uns diners que han de ser entregats per la Federació Espanyola de Futbol.

A aquest pagament també se li ha de sumar la subvenció de 84.000 euros que el club té acordada amb l'Ajuntament de Lleida.