Tres dones es postulen per compartir la direcció d'ICV a les Terres de Lleida

Sara Vilà, Laia Martí i Sònia Sanz han presentat la seva candidatura coral amb l'objectiu de continuar amb el llegat de Joan Miquel Ballesté

ACN
24 de febrer del 2016
Actualitzat a les 19:44h
Martí, Vilà i Sanz es presenten per liderar ICV a Lleida
Martí, Vilà i Sanz es presenten per liderar ICV a Lleida | ICV
Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) ha iniciat el procés per escollir el relleu al capdavant de la formació a les Terres de Lleida, després que Joan Miquel Ballesté anunciés la intenció de no repetir en finalitzar els quatre anys de mandat.

Aquest dimecres la formació ecosocialista ha donat a conèixer l'única candidatura presentada -que compta amb l'aval de 46 militants- i que comptarà amb tres dones que exerciran les funcions de coordinadora de forma conjunta, posant fi així al càrrec de president.

Seguint una fórmula semblant per la qual s'ha optat a Barcelona, la senadora de Catalunya Sí que es Pot, Sara Vilà, la regidora d'Almacelles Lliure, Laia Martí, i la coordinadora de dones d'ICV Lleida i secretària d'Organització, Sònia Sanz, prenen el relleu de la direcció del partit a Lleida. Abans però, la candidatura haurà de ser ratificada en l'Assemblea territorial que la formació celebrarà el 5 de març.