Els lleidatans no han tingut pietat dels reusencs, a qui han golejat per 9 a 2

21 de febrer del 2016
Actualitzat a les 19:29h
El Mare Molas ha caigut per 9-2 a Lleida
El Mare Molas ha caigut per 9-2 a Lleida | Joan Alfons López

El Bràtar Mare Molas Reus ha encaixat aquest diumenge la segona derrota consecutiva, que suposa la desena de la temporada. Els reusencs han visitat el Pavelló Magraners, la casa del Restaurant Lo Cargol Lleida, un equip que només ha perdut dos partits a casa aquesta temporada. Avui el conjunt lleidatà no ha tingut cap compassió del Mare Molas Reus i s’ha imposat als reusencs per 9-2.

Sergio Martínez ha marcat el camí als locals amb un parell de gols al que s’ha afegit el de Pulido en el minut 11. Quan s’ha complert el primer quart d’hora el Mare Molas ha reaccionat amb un gol obra de Santiago. El resultat de 3-1 s’ha mantingut fins el 28’, quan el local Marchal ha fet dos gols gairebé consecutius. Raúl Fernández ha fet el sisè dels locals, mentre que Racero ha fet el segon dels del Baix Camp quan el marcador senyalava el 35.

En els dos darrers minuts els locals han acabat de signar la golejada amb dos gols d’Edgar Sánchez i un altre de Raúl. El proper dissabte el Mare Molas Reus rebrà L’Aldea Cepromar a partir de les 19:00h en el partit corresponent a la dinovena jornada de la Tercera Divisió Nacional.