El PP denuncia que TV3 silencia els regants de Lleida favorables al Pla Hidrològic

La diputada Esperanza Garcia acusa el director de la Corporació Catalana de Mitjans, Eugeni Sallent, de vulnerar els principis de pluralitat i imparcialitat

Redacció
19 de febrer del 2016
Actualitzat a les 18:35h
Esperanza Garcia, al centre de la imatge
Esperanza Garcia, al centre de la imatge | Jose Manuel Gutierrez
La diputada del PPC Esperanza Garcia ha denunciat avui a la Comissió de control de la CCMA que TV3 està silenciant els regants de Lleida, favorables al Pla de Conca de l'Ebre.

En aquest sentit, García ha assegurat al director de TV3, Eugeni Sallent, que "la televisió pública catalana ha cobert abastament la informació relativa al Pla de Conca de l'Ebre, però ho han fet vulnerant els principis d'imparcialitat i pluralitat, sense donar veu a totes les opinions dels catalans, també les d'aquells que discrepen de la posició de la Generalitat respecte aquest projecte.

TV3 ha de ser un altaveu de les opinions de tots els catalans, no una simple prolongació del departament de premsa del Govern" ha dit la diputada, que ha assenyalat també TV3 "s'ha tirat als braços de les plataformes que van contra el Pla Hidrològic".

Creu que la cadena no va ser parcial en el debat sobre el Pla Hidrològic

Finalment, ha explicat que a l'especial sobre el projecte del PP es va convidar a un representant del Canal Segarra Garrigues perquè donés la seva opinió. No obstant això, la diputada del PPC ha recordat que "mentre el senyor Jové parlava, els tuits que apareixien en pantalla –filtrats, entenem- eren tots menys dos contraris al Pla de Conca, i la imatge que decorava la taula de debat era la frase "Lo riu és vida" i el nus, símbol dels contraris a aquest projecte".