Unió Esportiva Lleida, punt final

La Fiscalia i l'Administració concursal retiren el recurs contra la sentència del Jutjat Mercantil de Lleida, que va declarar fortuïta la fallida econòmica del club

Redacció
16 de febrer del 2016
Actualitzat a les 19:35h
Una samarreta de la Unió Esportiva Lleida
Una samarreta de la Unió Esportiva Lleida | Arxiu
La Unió Esportiva Lleida ja forma part del passat. El conflicte judicial que es mantenia obert després que el club entrés en concurs de creditors el juliol del 2010 ha acabat aquest dilluns amb la retirada per part de la Fiscalia i de l'Administració concursal del recurs d'apel·lació presentat davant l'Audiència Provincial en desacord amb la sentència del Jutjat Mercantil, que va sentenciar que la fallida econòmica del club va ser fortuïta. El club, nascut el 1939, va desaparèixer el 2011 després d'acumular un deute de 28 milions d'euros.

Fiscalia i Administrador han arribat a un acord després del compromís de l'expresident, Nacho Rivadulla, de pagar 150.000 euros a la massa del concurs. Aquests diners es faran efectius en tres etapes, 50.000 cada cop, i serviran per pagar el deute amb Hisenda. D'aquesta manera, s'acaba amb el procés judicial i s'avala de facto la sentència que es va emetre el març del 2015.