El Govern recol·loca Josep Antoni Rosell, investigat pel cas 3%

La conselleria d'Economia li dóna a l'exresponsable d'Infraestructures.cat la direcció de projectes Internacionals i d'investigació

À.Ll
11 de febrer del 2016
Actualitzat a les 11:32h
Josep Antoni Rosell, investigat pel cas 3%
Josep Antoni Rosell, investigat pel cas 3% | ACN
El Departament d'Economia que dirigeix Oriol Junqueras ha decidit donar un nou càrrec a Josep Antoni Rosell, l'exdirector general d'Infraestructures.cat investigat pel cas de cobraments il·legals a CDC a canvi d'adjudicacions públiques.

El departament li ha donat al lleidatà la direcció de projectes internacionals, d'investigació, innovació i recerca, un càrrec de nova creació segons apunten fonts de la conselleria al diari El País. En aquest sentit, s'especifica que amb aquesta nova responsabilitat se li dóna a Rosell una nova oportunitat i s'evita l'acomiadament i la conseqüent indemnització.

Rosell va ser aparcat del càrrec

Rosell, que també era el president de la mesa de contractacions, va ser apartat del càrrec després que esclatés el cas del 3% que el considerava el vincle entre les empreses i CDC, si bé no se'l va acomiadar perquè amb la presumpció d'innocència s'hagués considerat improcedent.

Documents del canal Segarra-Garrigues a la seva caixa forta

El jutjat del Vendrell va trobar documentació relativa al canal Segarra-Garrigues dins de la caixa forta de Rosell que va ser oberta en el marc de la investigació. En concret es van trobar papers d'empreses amb les quals va tractar Rosell quan treballava a la conselleria d'Agricultura i que feien referència a la construcció del canal, adjudicat ASG.