Tres repetidors situen el telèfon de l'acusat de violar una dona a Mollerussa al lloc dels fets

La víctima declara que l'agressor la va amenaçar amb una navalla al coll i li va dir "no ho expliquis perquè sé qui ets, sóc d'una banda i sóc el més bo de tots"

ACN
11 de febrer del 2016
Actualitzat a la 1:26h
Imatge general de la sala de l'Audiència de Lleida
Imatge general de la sala de l'Audiència de Lleida | Laura Cortés
Tres repetidors situen el telèfon mòbil de l'acusat de violar una dona a Mollerussa, la nit del 3 de setembre de 2014, al lloc dels fets, tot i que l'home és veí de Lleida i té una ordre d'allunyament per la qual no es pot acostar a la capital del Pla d'Urgell.

Així ho ha declarat l'inspector encarregat de la investigació al judici que ha tingut lloc aquest dimecres a l'Audiència de Lleida. La víctima ha declarat que aquell dia va anar a caminar per la zona del parc de la Serra, on la gent acostuma a fer esport, i que quan estava sola, l'agressor la va abordar per darrera i, tot i que es va intentar escapar forcejant amb ell, "era més fort que jo i em va posar una navalla al coll".

Llavors la va dur a un lloc apartat entre els fruiters i la va violar. Després li va dir que no ho expliqués a ningú perquè sabia qui era i coneixia la seva família. "Sóc d'una banda i sóc el més bo de tots", va afegir abans de marxar del lloc. L'acusat, que té antecedents per delictes sexuals, ha negat els fets i ha justificat la seva presència a la zona perquè va anar a Miralcamp a buscar recanvis de cotxe.