Presó per a un lleidatà que va difondre fotos eròtiques de la seva exdona

També ha rebut una pena de sis mesos de presó per un delicte d'amenaces i no es podrà acostar a menys de 200 metres de la víctima durant 10 anys

À.Ll / ACN
02 de febrer del 2016
Actualitzat a les 19:35h
Els jutjats de Lleida
Els jutjats de Lleida | Arxiu
La jutgessa de Penal número 3 de Lleida ha condemnat a quatre anys de presó un veí de Lleida d'inicials S.M. per difondre fotos eròtiques de la seva exdona. La sentència també indica una pena de sis mesos de presó per un delicte d'amenaces i la prohibició d'acostar-se a menys de 200 metres de la víctima durant un total de 10 anys.

La sentència judicial considera provat que l'home va enviar les fotos de la seva dona amb contingut eròtic mentre estava amb un suposat amant a dues seus de l'empresa on treballava per tal de provocar-li dany moral i també que va enviar un 'Whatsapp' a la seva filla on amenaçava amb fer mal a la seva mare. L'acusació particular demanava 8 anys de presó mentre que fiscalia en va demanar 3 anys i 9 mesos.
 
Els fets van tenir lloc al setembre de 2014 a Lleida. L'acusat va negar-los durant el judici i la seva defensa en va demanar l'absolució. A la vista, l'home va dir que estava divorciat de la seva dona perquè ella no volia estar amb ell i que tot i assabentar-se que la seva dona havia tingut una relació amb un altre no havia tingut ganes de venjar-se.

Això no obstant, al judici testimonis van declarar que arrel de la separació de la parella van començar a arribar al lloc de treball de la dona sobres que contenien les fotos eròtiques on se la podia veure amb un amant i tot i que no se li podia veure bé la cara anaven acompanyades d'altres imatges de la víctima extretes de Facebook.

A la sentència també s'indica que es tingui en compte el testimoni d'una dona que va declarar en el judici ser l'autora de l'enviament de les fotos al lloc de treball de la víctima per si se li pot atribuir un delicte de fals testimoni en causa judicial, ja que s'ha demostrat que ella no va ser. Els fets van ser jutjats el passat 13 de gener als jutjats de Lleida.