Troben mort Joan Altisent a Almacelles

El cadàver ha estat localitzat per treballadors d'Adif al costat de les vies del tren

ACN
02 de febrer del 2016
Actualitzat a les 16:54h
Altisent, al centre de la imatge
Altisent, al centre de la imatge | Familia
Treballadors d'Adif han avisat els Mossos d'Esquadra cap a les 11.30 hores del matí d'aquest dimarts després de localitzar el cos sense vida de Joan Altisent, l'home de 48 anys desaparegut des del 22 de desembre passat quan va sortir de la residència Sant Joan de Déu d'Almacelles (Segrià) on residia.

El cadàver ha estat trobat al mateix municipi d'Almacelles, al costat de les vies del tren. L'autòpsia que se li practicarà haurà de determinar ara les causes de la mort, tot i que visualment el cos no presentava signes de violència, segons la policia. Des de la seva desaparició, la família i amics havien dut a terme, amb el suport de nombrosos voluntaris, diferents batudes infructuoses per les immediacions de la residència per intentar localitzar el desaparegut, que després de patir un ictus fa quatre anys havia perdut la memòria i no s'ubicava en el temps ni en l'espai.

L'home residia al centre assistencial Sant Joan de Déu d'Almacelles, d'on el 22 de desembre va sortir de matinada amb un altre intern que va ser localitzat poc després. A causa d'un ictus cerebral que va patir fa quatre anys, Joan Altisent va perdre la memòria recent i no s'ubicava en el temps ni en l'espai, a més de necessitar medicació.

Des de la seva desaparició el 22 de desembre i després de diferents operatius de recerca de Mossos d'Esquadra i Bombers, familiars i amics havien organitzat batudes per la zona d'Almacelles i també van repartir multitud de cartells amb l'objectiu de localitzar-l'home, sobretot per diverses poblacions lleidatanes i de la Franja de Ponent, però també en altres punts de les comarques de Barcelona i Tarragona i l'Aragó.