L'empresari Jaume Saltó, nou president de la patronal PIMEC a les terres de Lleida

Substitueix Francesc Roig, que deixa el càrrec per dedicar-se plenament a la seva empresa

Jaume Saltó, nou president de la PIMEC
Jaume Saltó, nou president de la PIMEC | ACN
ACN
29 de gener del 2016
Actualitzat a les 14:29h
L'empresari Jaume Saltó és el nou president de la patronal PIMEC a les terres de Lleida. La Comissió Executiva de PIMEC Lleida ha aprovat el seu nomenament en substitució de Francesc Roig, que deixa el càrrec per dedicar-se plenament a la seva empresa, que acaba d'iniciar una important fase d'expansió. El Comitè Executiu de PIMEC, que ha donat el seu vist i plau al nou president, ratificarà el nomenament el pròxim dimarts, 2 de febrer, durant la reunió de Barcelona.
 
Segons ha informat la patronal en un comunicat, els objectius del nou president de PIMEC Lleida se centraran en la divulgació i millora del coneixement de PIMEC en el territori, la millora de la competitivitat de les pimes de Lleida amb totes les eines de què PIMEC disposa i la participació i col·laboració amb els diferents agents socioeconòmics del territori en les decisions més importants que afecten les pimes.

Jaume Saltó, que ja era membre de la Comissió Executiva de PIMEC Lleida, compta amb una llarga experiència en el món empresarial. És el fundador i CEO del Saltó Intelligent Tecnology des de 1994, quan aquesta empresa dedicada a la prestació de serveis TIC va obrir les seves portes. Al llarg d'aquests anys, la companyia ha experimentat un creixement evolutiu i s'ha centrat en l'aportació de solucions més flexibles per al client.

Segons les mateixes fonts, en els últims anys, Saltó Intelligent Tecnology ha assolit una posició de lideratge i referència de suport i servei en el sector de les telecomunicacions "gràcies a l'esforç permanent i a una inversió contínua en desenvolupament i innovació". L'empresa compta amb diferents divisions especialitzades: Electrònica Saltó, Saltó Telecom, IT Saltó i Sosteca.

Francesc Roig, que continuarà com a membre de la Comissió Executiva de PIMEC Lleida, va anunciar aquest dijous la seva decisió durant la reunió de la Comissió Executiva i va proposar Jaume Saltó com el seu relleu. Els òrgans de gestió de la patronal a Lleida han agraït a Francesc Roig la seva dedicació i la feina feta, mentre que el fins ara president també ha remarcat l'agraïment a tots els empresaris i empresàries que han col·laborat amb PIMEC Lleida en el darreres anys, així com la bona entesa i col·laboració que hi ha hagut amb moltes institucions i entitats de les terres de Ponent.