Detenen a Lleida sis persones per estafes i robatoris de telèfons mòbils

La Policia Nacional ha arrestat dues persones més a Saragossa | Els agents han registrat també un habitatge de Torres de Segre

Redacció
23 de gener del 2016
Actualitzat a les 20:14h
Un total de sis persones han estat detingudes aquest dissabte a Lleida acusades de robar telèfons mòbils i de ser els presumptes autores d'una vintena d'estafes comeses en diversos punts d'Espanya. Dues persones més que formaven part d'aquesta trama han estat arrestades a Saragossa.

De fet, els detinguts a la capital aragonesa van possibilitar que la policia estirés el fil de la trama, ja que als dos homes se'ls va interceptar quan intentaven comprar diversos mòbils de manera fraudulenta en una botiga de telefonia.

Els detinguts havien suplantat la identitat dels clients d'una companyia de telèfons per demanar smartphones mitjançant el sistema de renovació de terminals, una operació que pagaven els mateixos clients sense saber-ho. La investigació d'aquest cas va portar els agents de la policia a trobar el vincle d'aquests dos homes amb altres tres persones domiciliades a Lleida.

Els agents van escorcollar un habitatge de Torres de Segre, d'on van treure documentació que va obrir la porta a detenir altres tres homes a la capital del Segrià. A tots ells se'ls hi imputa delictes d'estafa i de pertinença a grup criminal.