El PSC veu «impecables» els estudis comercials encarregats per la Paeria

Montse Mínguez i Fèlix Larrosa carreguen contra CiU i ERC al considerar que posen pals a les rodes a un dels projectes estratègics de la ciutat

Redacció
22 de gener del 2016
Actualitzat a les 11:07h
Mínguez amb Ros abans d'un ple
Mínguez amb Ros abans d'un ple | Àlvar Llobet
L'equip de govern de la Paeria de Lleida ha carregat els neulers contra CiU i ERC després de les seves crítiques sobre els estudis comercials encarregats pel consistori, que asseguren que s'han fet a dit. La regidora d'Hisenda, Montse Mínguez, ha defensat que aquests encàrrecs "són impecables", alhora que ha justificat la divisió dels estudis en quatre blocs "perquè els objectius d'aquests treballs són diferents".

En aquest sentit, la política socialista lamenta que convergents i republicans "prejutgin" d'entrada que aquests estudis estaran mal fets, i ha considerat que aquestes dues formacions posen pals a les rodes a aquest projecte, que considera estratègic per la ciutat.

En aquesta mateixa línia s'ha posicionat el regidor d'Urbanisme Fèlix Larrosa, que ha assegurat que el PSC esta cansat que alguns partits de l'oposició vulguin generar "una ombra de dubte" sobre la gestió del consistori.

Larrosa ha indicat que aquests estudis han estat demanats també pels partits de l'oposició, i ha recordat que els resultats que en sortiran són només "reflexions" i que en cap cas seran "predeterminants" per decidir si una activitat econòmica es pot implantar a la ciutat.