Un mort i tres ferits greus en un xoc entre un tot terreny i un turisme a l'N-145 a les Valls de Valira, a l'Alt Urgell

El sinistre ha passat al quilòmetre 6,7, aquest divendres al matí

Redacció
22 de gener del 2016
Actualitzat a les 14:16h
Imatge del lloc de l'accident
Imatge del lloc de l'accident | ACN
Una noia ha mort i tres més han resultat ferides de diversa consideració aquest divendres al matí en un xoc entre un tot terreny i un turisme a l'N-145 a les Valls de Valira, a l'Alt Urgell. El sinistre ha passat al quilòmetre 6,7, a tocar de la frontera amb Andorra. La circulació s'ha reobert pocs minuts després de les 11.00h del matí.

El sinistre ha activat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han hagut d'excarcerar algunes de les persones implicades en l'accident, dues ambulàncies i dos helicòpters del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i una ambulància d'Andorra.

Les tres joves implicades en l'accident són veïnes d'Andorra i anaven en cotxe a l'Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell. La víctima mortal és Sara G.H, de 18 anys, nacionalitat espanyola i veïna d'Andorra, i, segons el SCT, anava de passatgera posterior al turisme accidentat. La ferida de 17 anys és Mireia C.M.; la de 20 anys és Esther M. M. i la de 60 anys és Mireia C.M., que anava al tot terreny que ha xocat amb el turisme.

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha enviat un comunicat de condol i ha informat que l'alcalde, Albert Batalla, ha visitat el centre per mostrar el seu condol.