Meritxell Serret, consellera d'Agricultura del govern Puigdemont

De 40 anys, era fins ara coordinadora d'incidència política de l'ANC | És llicenciada en Ciències Polítiques i havia estat regidora de Vallfogona de Balaguer, la seva població

Redacció
11 de gener del 2016
Actualitzat el 12 de gener a les 0:28h
Meritxell Serret, amb el president de l'ANC, Jordi Sànchez, en una imatge d'arxiu
Meritxell Serret, amb el president de l'ANC, Jordi Sànchez, en una imatge d'arxiu | ACN
El nou govern que encapçalarà Carles Puigdemont es va perfilant. Després de conèixer els noms dels que lideraran les tres grans àrees -Oriol Junqueras, Neus Munté i Raül Romeva- i algunes de les conselleries que dependran d'aquestes, una de les incògnites era la Conselleria d'Agricultura, que finalment ha recaigut en la fins ara coordinadora d'incidència política de l'ANC, segons ha pogut saber NacióDigital.

Nascuda a Vallfogona de Balaguer (Noguera) l'any 1975, és llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració per al Universitat Autònoma de Barcelona i també té un postgrau en Direcció General per la UOC. Tot seguit, va formar part d'Unió de Pagesos i de Provedella, organisme creat per la Generalitat de Catalunya que estableix uns estàndards de qualitat que garanteixen el benestar de les vedelles. La seva carrera va continuar a la Fundació Món Rural.

Sense tenir carnet de cap partit polític, va ser regidora a l'ajuntament de la seva població per ERC l'any 2009.