Urbanisme

Balaguer prova el nou bus urbà i instal·larà noves marquesines en els proper dies

L'alcalde de la ciutat, Jordi Ignasi Vidal, ha supervisat el recorregut del vehicle

per Redacció, Balaguer | 11 de gener de 2016 a les 17:02 |
L'alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, amb un veí | Aj Balaguer
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de gener de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dilluns ha arribat a Balaguer el nou autobús urbà de Balaguer i avui mateix ja s’han fet les proves pertinents en el circuit urbà marcat per comprovar sobre el terreny les possibles mancances o canvis que s’hagin de fer amb el nou vehicle.

L'alcalde de la ciutat, Jordi Ignasi Vidal, i el regidor d’urbanisme, Gerard Torres, han supervisat el recorregut juntament amb tècnics municipals i d’ALSA.

 

El bus ja ha estat fent proves aquest dilluns Foto: Aj Balaguer


De totes maneres l’Ajuntament ja ha estudiat un nou circuit eliminant algunes parades que no tenen moviment i ampliant el recorregut a zones perifèriques on hi ha una demanda real, com arribar fins al nou Hospital a la zona dels terrenys d’Inpacsa, on també hi ha el nou tanatori, o algunes zones del bari del secà, per tal de facilitar i millorar el servei als usuaris.


Durant les properes setmanes s’instal·laran les noves marquesines i els nous indicadors de les parades, i  a principis de febrer ja estarà el nou servei totalment adaptat i en funcionament.

 

Participació