Mossèn Ballarín ret homenatge a Artur Mas per la seva «noblesa»

El popular capellà berguedà lamentava fa uns dies que Catalunya no sigués mereixedora de la independència, la pau, i el mateix president Mas

Aida Morales
10 de gener del 2016
Actualitzat a les 18:05h
Mossèn Josep Maria Ballarín
Mossèn Josep Maria Ballarín | Arxiu
El capella de Gósol, Josep Maria Ballarín, que va tancar la llista de Junts pel Sí a Lleida, no se n'ha estat, als seus 95 anys, de donar la seva opinió sobre el desenllaç de les negociacions entre el partit que representava i la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) sobre la investidura. 

En aquest sentit, i en el seu article diari al Matí.cat, el conegut religiós berguedà ha volgut adreçar unes paraules d'homenatge al fins ara president de la Generalitat, Artur Mas. 

"Artur Mas. Les més nobles paraules que hagi sentit mai de cap polític", afirmava aquest diumenge, després de sentenciar, un parell de dies abans, que aquest país no es mereixia, ni la independència, ni la pau, ni el president Mas. Segons lamentava, Catalunya era mereixedora de "Madrid, la ràbia al cos i el savi Punyetes", tot i que el gir inesperat de les negociacions li ha fet canviar de parer. 

Durant la campanya, Ballarín ja va defensar que, aquest, era el moment de Catalunya, de "fer pinya" i de ser "tenaços" com a poble, i ho va defensar a través de cartes, articles i al seu espai d'opinió personal.