Antònia Pérez, nova regidora de Finances de l'Ajuntament de Tàrrega

Pren possessió del càrrec d'edil dins el grup de CiU en substitució de Josefina Bernades

Redacció
08 de gener del 2016
Actualitzat a les 19:56h
Antònia Pérez amb Rosa Maria Perelló
Antònia Pérez amb Rosa Maria Perelló | Aj Tàrrega
L'Ajuntament de Tàrrega va celebrar ahir dijous una sessió extraordinària del Ple en què Antònia Pérez Martínez va prendre possessió del càrrec de regidora dins el grup municipal de CiU en substitució de Josefina Bernades García, que va renunciar el passat setembre per motius personals.

Pérez, nascuda l'any 1969 a Vilagrassa i resident actualment a Tàrrega, figurava al número 9 de la llista de CiU com a independent a les passades eleccions municipals. És Llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses i Humanitats, a més de diplomada en Ciències Empresarials i postgrau d'Administració Local.

Des del novembre del 2013 ha exercit de coordinadora de l'àrea econòmica dins la plantilla municipal, càrrec eventual al qual ha renunciat per a integrar-se com a edil dins l'arc consistorial.
 
Canvis a l'Equip de Govern

En el si de l'Equip de Govern (CiU + PSC), Pérez assumirà la gestió política de l'àrea de Finances, competència que fins ara era en mans de l'alcaldessa Rosa Maria Perelló. En aquest sentit, el Ple també va aprovar la modificació corresponent del cartipàs municipal, en què les competències de Josefina Bernades (Sanitat i Atenció a les Persones) seran assumides entre els edils Núria Franquesa, Noèlia Soto i Josep Castelló.

D'una banda, Núria Franquesa sumarà a Joventut i Polítiques d'Igualtat la gestió de temes de salut, gent gran i immigració. Per la seva part, Noèlia Soto incorporarà a Acció Social la gestió del Centre Obert, el programa d'integració SALT i el centre de noves tecnologies GòTIC.

Finalment, Josep Castelló integrarà a Serveis Municipals la gestió del Centre de Formació La Solana, dedicat a l'aprenentatge d'oficis, i el Programa de Transició al Treball. La modificació del cartipàs va rebre els vots favorables de CiU i PSC, els vots en contra de la CUP i CdT i l'abstenció d'ERC.