Obres

Tallaran la LV-7021 d'Artesa de Lleida al Cogul per construir dos ponts sobre el Canal d'Urgell

Els itineraris alternatius seran la L-702 i C-233 a Castelldans, la C-12 a Alfés i la L-700 a Alcanó

per ACN, Lleida | 7 de gener de 2016 a les 19:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de gener de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Diputació de Lleida ha iniciat la construcció de dos ponts sobre el Canal d'Urgell i sobre el Canal Auxiliar d'Urgell situats al terme municipal d'Artesa de Lleida (Segrià). Aquestes obres obligaran a tallar en ambdós sentits de circulació la carretera LV-7021, que uneix Artesa de Lleida amb el Cogul, des de les vuit del matí de dilluns 11 de gener de 2016 fins a les vuit del vespre del dia 8 d'abril. Els itineraris alternatius de la carretera LV-7021 d'Artesa de Lleida al Cogul seran la L-702 i C-233 a Castelldans, la C-12 a Alfés i la L-700 a Alcanó.

Des de la Diputació han explicat que els treballs de construcció d'aquests dos ponts situats a la sortida del casc urbà d'Artesa de Lleida presenten una dificultat afegida, ja que les dues estructures són molt estretes i estan situades molt properes una de l'altra. La corporació ha contactat amb els municipis afectats (Artesa de Lleida, el Cogul i Aspa) i amb el Consell Comarcal del Segrià per reorganitzar el transport escolar i el transport públic.

 

 

Participació