Quantes cares veus en aquest arbre?

El tronc d'arbre que amaga sorpreses

per Redacció, 5 de gener de 2016 a les 13:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de gener de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Tots sabem que en ocasions no som capaços de veure les coses tal i com se'ns mostren. Les il·lusions òptiques ens fan percebre la realitat de diverses formes, com passa amb aquest famós tronc d'arbre que amaga diverses cares de caps d'estat.


La imatge, que s'ha viralitzat aquests dies per les xarxes socials, porta per nom L'arbre dels líders nacionals i no només repta a trobar les cares que estan camuflades entre les seves branques, sinó també el nombre total.

L'origen de la il·lustració es remunta, segons alguns estudiosos, al 1880 quan un il·lustrador la va publicar a la revista Harper's llustrated, segons informa The Independent. Tot i això, tampoc hi ha un consens sobre la identitat dels retratats tot i que hi ha webs d'entreteniment que mencionen que està dedicat a polítics indis (entre els que hi ha Mahatma i Indira Gandhi) o exmandataris com Margaret Thatcher o Mijaíl Gorbachov.

Moltes vegades els ulls ens traeixen per la influència del cervell que, en ocasions, transmet una interpretació errònia dels objectes. El cervell només pot concentrar-se en un objecte i quan es presenten dues formes en una sola imatge, es produeix una confusió i entra en desordre, amb el qual aquest porta a veure una altra visió del que ja s'ha vist.

Si ja has intentat dilucidar quantes cares amaga l'arbre et mostrem les diferents solucions que els internautes creuen veure-hi. Les respostes oscil·len entre 10 i 12, tot i que la majoria d'ells en descobreix un total de 10.

 

 

 

Arxivat a:
Internet, arbre, caps d'estat
Participació