Un punt negre a la C-1412b, al Jussà, registra sis accidents en només deu dies

Fins a sis vehicles han sortit de la via en una mateixa corba situada a pocs metres de Biscarri | En cap dels sinistres hi han hagut ferits de consideració

Jordi Ubach
05 de gener del 2016
Actualitzat a les 12:40h
Sis vehicles s'han accidentat en només deu dies en la mateixa corba
Sis vehicles s'han accidentat en només deu dies en la mateixa corba | Pallars Digital

Corba de la C-1412b on s'han acumulat fins a sis accidents en només deu dies. Foto: Pallars Digital


Fins a sis accidents en el mateix tram en només deu dies. Aquest és l'alarmant balanç que registra fins ara el punt quilomètric 34 de la carretera C-1412b, al terme municipal d'Isona i Conca Dellà. Des del 25 de desembre i fins aquest dilluns, aquest tram ha vist com un total de sis conductors perdien el control dels seus vehicles en un tram de menys de mig quilòmetre, a 1.500 metres al sud de Biscarri.

Es tracta d'una corba molt obaga, on pràcticament no hi toca el sol en tot el dia i on el terreny és humit, fet que provoca les patinades dels vehicles que hi circulen, majoritàriament en direcció a Isona. Tot i que quatre dels sis vehicles sinistrats han acabat bolcant fora de la cuneta, en cap dels accidents hi ha hagut ferits d'importància, tret de les rascades i els cops provocats pel mateix impacte.
 

La majoria dels vehicles han acabat bolcant. Foto: Pallars Digital


L'Ajuntament d'Isona i Conca Dellà ja ha sol·licitat un informe per aclarir quin és el motiu que ha pogut provocat l'acumulació de tots aquests sinistres. Segons l'alcalde, Constante Aranda, no és un punt que registri accidents habitualment. "N'hi havia hagut, però no tants com aquests dies", ha assegurat.