Així serà la Cavalcada de Reis de Lleida

Melcior, Gaspar i Baltasar arriben a les 17.30h a l'estació de tren

Redacció
05 de gener del 2016
El recorregut dels Reis Mags
El recorregut dels Reis Mags | Paeria
L’Ajuntament de Lleida i la Guàrdia Urbana han previst un dispositiu especial de trànsit i seguretat per a la Cavalcada de Reis 2016 amb l’objectiu que les famílies, especialment els infants, puguin gaudir de l’espectacle del pas dels reis d’ Orient per la ciutat de Lleida, a la vegada que es garanteix la mobilitat amb rutes alternatives.

Agents de la Guàrdia Urbana, Protecció Civil, de seguretat i agents cívics vetllaran per la seguretat al llarg dels 2,800 km de recorregut de la cavalcada, que s’iniciarà a la plaça Ramon Berenguer IV, passarà per la Rambla Ferran fins arribar al Pont Vell, on els Reis creuaran a l’altre marge de la ciutat per tornar al centre pel Pont de la Universitat fins arribar a l’Avinguda de Blondel, davant de la Paeria.

Durant el recorregut hi haurà zones encintades i amb tanques per reforçar la seguretat  del trajecte que faran les 14 carrosses de la comitiva màgica dels reis d’Orient.  En aquest sentit i pel que fa als caramels, es tornaran a repartir majoritàriament en mà.

Desviaments de trànsit

L’operació especial de trànsit per la cavalcada s’iniciarà a les 16hamb el desviament dels vehicles que circulen per la plaça Berenguer IV. Els punts de tall seran les cruïlles d’Anselm Clavé amb Comtes d’Urgell, Príncep de Viana amb Comtes d’Urgell i Victorià Muñoz amb Camí de Granyena. A continuació es desviarà el trànsit al Pont Vell.

En aquest cas els punts de tall seran l’Avinguda de les Garrigues amb el carrer Agustins, Plaça Espanya i Roger de Llúria amb Avda. Tortosa. En darrer lloc es desviarà el trànsit de l’Avinguda de València, el Pont de la Universitat i la plaça d’Espanya. El dispositiu especial preveu els punts de tall al carrer Riu Ebre amb Dra.

Castells, a l’Avinguda de l’Estudi General amb l’LL-11, a Jaume II amb Pere Cabrera, a l’Avda. Alcalde Areny amb República del Paraguai, a l’Avda. de Madrid amb República del Paraguai i al carrer Acadèmia amb l’Avinguda Catalunya.