Els vídeos més vistos del 2015 a Lleida

La CUP, l'insult de Meritxell Genao durant un míting o la cistella impossible de Khyle Marshall, entre els clips més vistos de l'any

Redacció
31 de desembre del 2016
Actualitzat a la 1:08h
Vídeo electoral de la CUP de Tàrrega pel 24-M
Vídeo electoral de la CUP de Tàrrega pel 24-M | CUP Tàrrega
La CUP de Tàrrega ho peta en un vídeo electoral: la formació va ser protagonista d'un dels vídeos més vistos de l'any a NacióLleida. El partit va plantejar un curiós espot electoral per explicar-se.



Una candidata de Catalunya Sí que es Pot insulta una dona del públic: la campanya electoral del 27-S va deixar una de les imatges més sorprenents que s'han vist a Lleida en un míting. La candidata de Catalunya Sí que es Pot, Meritxell Genao, va insultar una dona del públic dient-li "gilipollas". Posteriorment, va demanar disculpes.



Eduardo Reyes: "Tots els presidents espanyols han enganyat els catalans": En el marc de la campanya de les eleccions del 20-D, el diputat Eduardo Reyes va fer una conferència a Lleida on va carregar contra les mentides i els enganys de l'Estat espanyol i dels seus presidents.



33 anys de la gran riuada: Els dies 7 i 8 de novembre de 1982, diversos municipis de la demarcació de Lleida van patir els efectes d'una crescuda del Segre com poques vegades s'havia vist abans.



La cistella impossible de Khyle Marshall: L'ala-pivot de l'Actel Força Lleida, Khyle Marshall, va deixar una de les cistelles més inversemblants de la temporada contra l'Ourense Provincia Termal. El jugador va aconseguir salvar una pilota que semblava perduda per llençar des del terra i anotar