Pressupost

Tàrrega aprova el pressupost del 2016, que augmenta un 2,6%

Els números de l'any vinent ascendeixen fins a 16,7 milions d'euros

per Redacció, Tàrrega, 30 de desembre de 2015 a les 17:03 |
El ple de Tàrrega ha aprovat els pressupostos del 2016 | Aj Tàrrega
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Ple de l'Ajuntament de Tàrrega va aprovar ahir dimarts el pressupost municipal de l'exercici del 2016. Els comptes globals, sumant els 7 organismes autònoms, ascendeixen a 16.760.281 euros, uns números que suposen un 2,6% més que els del 2015. El pressupost va rebre els vots favorables d l'equip de govern format per CiU i PSC, i pels grups d'ERC i Comú de Tàrrega. La CUP, per la seva banda, va votar-hi en contra.

Segons l'alcaldessa Rosa Maria Perelló, "es tracta d'un pressupost de continuïtat que vetlla pel manteniment de la qualitat dels serveis públics i que aposta alhora per una major dotació en ajuts socials i ensenyament.


Als nous números destaquen les aportacions a les llars d’infants i a l’Escola Municipal de Música, que augmenten un 20% i un 10% respectivament, per ajudar a eixugar el seu dèficit. També es preveu posar en marxa un Banc de Medicaments per a persones amb pocs recursos econòmics que pateixin malalties cròniques.

 

Participació