Roques de xocolata amb orellanes i ametlles

Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu

per Dolors Mateu, 30 de desembre de 2015 a les 00:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
En aquestes festes les sobretaules s'allarguen, us deixo unes delícies dolces per posar amb els torrons.
 

Ingredients:
100 gr. de perles de xocolata
1 cullerada de mel
8 orellanes

100 gr. d'ametlles picades
 
En un recipient poseu les perles de xocolata i la mel, escalfeu-ho al microones mig minut, remeneu bé fins que es barregin els ingredients i quedi una massa fina.
 
Afegiu les orellanes picadetes i les ametlles trossejades. Barrejeu.
 
En una safata amb paper d'enfornar aneu formant piles de xocolata amb una cullereta i deixeu que es solidifiquen.
 
NOTA: La xocolata pot ser tipus postres o fondant.
** La cullerada de mel que no sigui molt plena.
** Les orellanes, 6-8 al vostre gust
** Les ametlles ben picades, no triturades.
** Es poden posar les porcions de xocolata dins motlles arrissats de paper  per presentar-los després a la taula.
** És aconsellable no deixar la xocolata per solidificar dins de la nevera, millor en un lloc fresc però no fred.
 

 

Participació